About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

paris-transport-metro-logo

7 minute până la stația de metrou

shopping-cart

Acces rapid la centrul comercial din bd. Pallady

badge

Finisaje
de calitate

seven

Dezvoltator cu 7 ani de experiență

Informații despre ansamblul rezidențial

Brandul Caisului Residence a ajuns la al 3-lea proiect din portofoliu, și a început în februarie 2021 construcția ansamblului rezidențial din strada Gura Arieșului nr 10,12-16, lângă stația de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti. Caisului Residence 3 conține 3 blocuri, având regimul de înălțime de P+7+8 (retras), cu un total de 221 de apartamente, împărțite astfel:

  • 72 de garsoniere,
  • 114 apartamente cu 2 camere,
  • 35 de apartamente cu 3 camere.

Proiectul oferă 144 locuri de parcare la nivelul solului și 77 locuri de parcare (acoperite) la nivelul demisolului. Pe lângă locurile de parcare, ansamblul oferă 2000 mp de spații verzi, loc de joacă pentru copii, pază, monitorizare video, câte 2 lifturi moderne pe fiecare scară.

Este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos față de stația de metrou Nicolae Teclu și de mijloacele de transport în comun STB – tramvai si autobuz. În proximitate găsim: grădinițe, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Garsoniere
2 Camere
3 Camere

Povestea noastră

Brandul Caisului Residence a fost creat în anul 2014, odată cu începerea primului nostru proiect. Este vorba despre ansamblul rezidențial din strada Caisului nr 5, amplasat într-o zonă liniștită și departe de agitația orașului. Identitatea vizuală are forma unui pom iar trunchiul este format din două blocuri unite, simbolizând calitate.

 

Primul proiect are 2 blocuri și un total de 86 de apartamente cu 2 sau 3 camere. Datorită echipei și a ofertei generoase de preț am reușit să finalizăm proiectul în maxim 1 an de zile. Am fost prezenți la târgul imobiliar din aprilie 2015 și am apărut în principalele reviste și site-uri de specialitate.

 

În anul 2019 am început cel de al doilea proiect, din zona Dobroești, str. Stejarului nr. 43, în care se regăsesc apartamente de 2 și 3 camere, dar și garsoniere. Proiectul a fost de un real succes, calitatea materialelor și a finisajelor fiind la un nivel înalt, toate apartamentele fiind deja vândute.

 

Mergem mai departe cu acest brand și începem să proiectăm un nou ansamblu măreț în zona Theodor Pallady, la 700 de metri lângă metroul Nicolae Teclu.   La finalul anului 2020 am primit autorizația pentru terenul din strada Gura Arieșului 10, 12-16 iar în iarna anului 2021 am început lucrările de șantier pentru corpul A.