BUNĂ ZIUA, VĂ INFORMĂM CĂ TOATE APARTAMENTELE DIN CAISULUI RESIDENCE AU FOST VÂNDUTE! MULȚUMIM PENTRU INTERES!

Caisului Residence este un nou ansamblu rezidential in Bucuresti, având cel mai bun raport calitate – preț din cartierul Fundeni Colentina.
Este un proiect dezvoltat in perioada 2014/2015 format din 2 blocuri de 3 etaje (d+p+2+3m) oferind în total 86 de apartamente noi de vanzare (77 de apartamente cu 2 camere si 9 cu 3 camere). Complexul rezidential este finalizat din anul 2015 cu o rata de ocupare de 40%.

Ansamblul beneficiază de toate dotările zonei: electricitate, canalizare, apa si strazi asfaltate. Oferim urmatoarele facilitati: locuri de parcare, paza, supraveghere video, spatiu verde, loc de joaca pentru copii și modalitatea de plată cu rate direct la dezvoltator !

Ansamblul rezidential de apartamente noi Caisului Residence are avantajul de a se situa într-o zonă linistita de case, cu străzi asfaltate, departe de agitația orașului Bucureşti.

În vecinatatea complexului se construiesc o scoala si o gradinita, ambele de stat. Alte gradinite particulare se află în zona.

Locatie: la 800 m de soseaua Fundeni. Accesul se facem prin strada Doinei, dupa primul supermarket “Alege” faceti pe prima strada la dreapta.
Mijloace de transport: RATB: 182, 253, 254, 282; Tramvai: 21;

Vecinătăți: supermarket Alege, Carrefour Colentina, Cora Pantelimon, Dragonul Rosu, Penny Market XXL, Mega Mall, Piata Delfinului,  Spitalul Fundeni , parcuri: Motodrom,  Plumbuita, Florilor si Morarilor.

 

Descrierea tehnica a complexului de apartamente :
Suprafata teren : 4000 mp
Suprafata spatii verzi :1171 mp ( 29%)
suprafata bloc 1: 760 mp
total apartamente bloc 1 = 50
suprafata bloc 2: 613 mp
total apartamente bloc 2 = 36
Parcare 101 locuri
Regin de inaltime  Dp+ P+2E+Em

Rezistenta: Sistemul constructiv este din cadre de beton armat (stalpi ‘L’ 25*70 si grinzi 25*50) si pereti din caramida cu grosime de 25 cm si plasee de 15 cm din beton armat. Compartimentarea camerelor este facuta cu pereti din caramida porotherm de 15 cm grosime.

La exterior am folosit :

  •   termo-izolatie 10 cm polistiren expandat
  •   tencuiala mecanizata Baumit
  •   tamplarie PVC Rehau 5 camere

Iar la interior avem pereți din caramidă porotherm si pardoseli din granit (pe holuri si pe scarile din bloc).

Urmăriți-ne pe Facebook pentru noutăți și oferte :

Imagini de pe santier